Tanulók véleménye

 • "Hogy milyenek az angolórák? Viccesek, semmi feszültség (a hiányzó házi miatt:)), embert próbáló feladatok és szorongás. Sokkal szívesebben és hatékonyabban tanulom most az angolt, mint az iskolában. Mindenkinek csak ajánlani tudom! "
  M. Dóra

   

 • "A mi  közös együttműködésünk véleményem szerint nagyon jól indult és jól is halad.
  Én már nagyon sok nyelviskolát kipróbáltam, de hogy őszinte legyek, egyik sem vált be igazán. Egyrészt azért, mert nagyon sokszor nem a megfelelő csoportba osztottak be. Másrészt azért, mert sokszor hiányzott a közvetlen kommunikáció (és szerintem ez a legfontosabb).

  Nagyon jó hogy az Internet segítségével leküzdöttük a kettőnk közt levő földrajzi távolságot. Nagyon jól működik skype-on való kommunikáció és az óra véleményem szerint.
  Nagyon örülök neki, hogy Te lettél a nyelvtanárom, mert már most érzem a fejlődést. Az, hogy a beszédre helyezed a hangsúlyt, sokat segít, mert én a szavakat tanulom a legnehezebben. Ez úgy tűnik hogy megváltozott (természetesen pozitív irányba :) ). Természetesen a nyelvtani részt is nagyon jól tanítod. Sok olyan dolog kerül általad a helyére a nyelvtanban, ami eddig eléggé homályos volt.

  Még nem szóltam a házi feladatokról. A kifejtős feladatok szerintem nagyon jók, és életszerű kifejtős feladatokat adsz. Természetesen a nyelvtant sem hanyagoljuk el a házi feladat terén. Szinte lelkifurdalásom van, ha valamilyen okból nem tudok minden házit megcsinálni időre :)

  Nekem nagyon jó a véleményem az oktatási módszeredről és természetesen Rólad mint emberről (mondjuk ez eddig sem volt másképp :)).

  Már várom a következő órát!" 
  M. Anikó
   

 • "Az angolóráink mindig vidám hangulatban telnek el. Minden órán tanulunk egy kis nyelvtant és megoldunk ahhoz kapcsolódó feladatokat, de még egyszer se volt olyan, hogy annyi feladatot oldottunk volna, ami már kezdett unalmassá válni. A beszélgetés sem marad el természetesen, ami nagyon fontos egy idegen nyelv tanulásakor. A házifeladatok terén is minden rendben van, és mindig figyelembe veszi, ha az iskolában épp arra a hétre esnek dolgozatok. Összességében, amióta idejárok -már kb. 4. éve -, jó kedvvel tanulom az angolt és már sokkal előrébb is járunk az iskolai órákhoz képest. Két éve tettem le segítségével az alapfokú komplex nyelvvizsgát, akkori általános iskola 8. osztályos koromban és várhatóan jövő év végén fogom tudni letenni a középfokút."
  R. Balázs