Bemutatkozás

 

Magamról…

Üdvözöllek, kedves Érdeklődő!

 

Fáy Zsuzsanna vagyok, a britAngol Nyelvoktatás nyelvtanára.
Ha szeretnél magadnak egy olyan magántanárt, aki segít a céljaid elérésében, akkor jó helyen jársz!

2006 óta űzöm a tanítás mesterségét, és ezt, valamint az emberekkel való segítő, építő jellegű foglalkozást tartom hivatásomnak.

Célom

Célom, hogy olyan tudást adjak a kezedbe, amit majd használni tudsz életed során, és nem utolsó sorban az, hogy megszeresd azt, amit tanulsz.
Hidd el, ez a kulcsa mindennek - ha szereted azt, amit csinálsz! Tapasztalatból mondom – én ezért tanítok ;)

 

Az óráimról...

Hogy milyenek az óráim?
Nos, azt hiszem, hogy két egyforma órát még nem tartottam, mint ahogy két egyforma tanulóm, két egyforma céllal sem volt még. (Aki azt mondja, hogy volt, az nem figyelt eléggé a tanulókra ;))

Nagyon fontosnak tartom, hogy mielőtt elkezdünk együtt dolgozni, közösen kitűzzünk egy elérhető, reális CÉLT, és annak a megvalósítására összpontosítsunk, afelé haladjunk lépésről lépésre. Ez lehet egy nyelvvizsga, érettségi, iskolai felzárkóztatás, valamilyen részképesség fejlesztése (pl. beszéd, szövegértés…), szókincs bővítés, munkahelyi kommunikáció…, vagy bármilyen más, egyéni cél.

Azt tehát, hogy milyenek lesznek a közös óráink, nagyban meghatározza majd, hogy mit szeretnénk elérni. Ez fog keretet adni a közös munkánknak.

 

A másik nagyon fontos tényező az, hogy TE milyen vagy. Milyen gyorsan tudsz haladni, milyen a stílusod, mely tanulási formák állnak közelebb hozzád stb.

Ami a haladást illeti – garantálom, hogy lesz időd rá, hogy megérts mindent, nem foglak sürgetni, de kihozom Belőled azt, amire képes vagy!

 

Az óráim pörgősek, aktívak, és sok a kommunikáció. Tanítási módszeremre jellemző a következetesség, türelem, érthetőség.

 

Törekszem a jó hangulat, a pozitív légkör kialakítására, hiszen csakis egy komfortos környezetben lehet hatékonyan tanulni.

 

A nyelvórákat jelenleg Komáromban, egy családi házban tartom, szép idő esetén a kertben vagy a teraszon. 

 

…ha úgy érzed, én leszek az, aki segíteni tudna Téged a tanulásban, akkor keress meg elérhetőségeim bármelyikén, és már kezdhetjük is a közös munkát!